Дозвіл на негабарит, оформлення дозволів на перевезення негабаритних вантажів по Україні, Європі

Сучасні бізнеси не приймають кордонів. Торгівля є взаємною інтеграцією країн Європи. У цьому вся процесі найважливіше місце займають авіаперевезення міжнародного рівня. Вони є складним комплексом послуг, тому довіряти їм рекомендують лише спеціалісти.

Ліцензія на транспортування в Європі не тільки відкриває вам нові перспективи, але врешті-решт, може стати Вашим основним джерелом доходу.

 

Ліцензія на здійснення міжнародних перевезень у Європі є видом міжнародної дозвільної документації, виданої європейською дорожньою інспекцією, що надає власнику право здійснювати перевезення по всій Європі.

Перед тим як розпочати пряму підготовку документів, потрібно визначити, який тип дозволів необхідний у вашій ситуації. За допомогою нашої допомоги Ви зможете обрати список заходів, спрямованих на легалізація бізнесу, розраховувати витрати на час та кошти, а також отримати професійну допомогу для вирішення всіх питань, пов’язаних із відкриттям бізнесу у Європейському Союзі.

Види міжнародних вантажоперевезень

  • Автомобільні перевезення найчастіше використовуються у торгівлі з європейською країною, оскільки більшість країн знаходяться на материковій території. Різні види транспорту дозволяють транспортувати будь-який вид вантажів, у тому числі негабаритних та небезпечних, що дозволяє транспортувати вантажі легшими, ніж інші види транспортування.
  • Авіадоставка рекомендується для вантажів із терміновим вантажем, доставка займає лише кілька діб. Однак його вартість буде нижчою, ніж автомобільні міжнародні вантажні перевезення.
  • Залізничне перевезення підходить для великої партії чи негабаритного вантажу. Але їхня доставка займає значно менше часу, ніж доставка автомобілів.
  • Найбільш дешеві морські перевезення, але вони можуть забрати кілька місяців.

Оптимальні способи перевезення міжнародного вантажу вибираються індивідуально, залежно від типу вантажу та його ваги. У більшості випадків використовуються транспортні засоби, у тому числі стандартні вантажні фури, спеціальні вантажні перевезення для небезпечного вантажу та платформ, напівпричіпні, тягові машини для малогабаритних виробів.

Наша компанія займається оформленням документів для перевезення негабаритного вантажу. Так називаються вироби, що досягають наступних розмірів: довжини 22 метри, висоти 4 метри, ширини 2,6 метра. До них входять будівельні та промислові конструкції тощо. 

Разом з нашими спеціалістами Ви отримаєте готовий документальний пакет, у якому будуть викладені всі тонкощі вашої діяльності, а також всі особливості вашої діяльності, за допомогою якої буде передбачено вашу діяльність.